Archief

Woning Tonnekreek

Het lijkt dan niet op een renovatie, maar dat was het wel. Deze woning is compleet opnieuw opgebouwd!

Uitbreiding en renovatie

Bij renovatie kun je ook gelijk een uitbreiding realiseren. De woning krijgt dan een hele andere uitstraling.

Veranda

Bij een bestaande woning met tuinhuis kregen we de opdracht om i.p.v. het tuinhuis een meer uitgebreidere versie te ontwerpen en maken. Het resultaat mag er zijn! Deze opdracht is met samenwerking van onze vertrouwde onderaannemer voor hijswerken uitgevoerd.

Bijzonder project

Speciale objecten

Dit kan van alles zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke klus wel een oplossing vinden. Soms is de opdracht een beetje vreemd, maar we hebben er zeker heel veel mensen blij mee gemaakt. Binnenkort mogen we weer een soortgelijke klus uitvoeren.

Renovatie woning

Renovatie

Bij renovatie hoef je niet gelijk te denken aan monumentale panden. Ook bij kleinere woningen is een renovatie weer goed voor jaren plezier. Zeker ook voor een betere isolatie, dus energiebesparing, maar ook voor het verbeteren van het comfort.

Verbouwing woning

Onderhoud

Voor een onderhoudsklus komt er veel bij kijken.Toen we deze opdracht kregen wisten we dat het geen eenvoudige klus zou worden. Ook de juiste materialen hiervoor vinden was al een hele uitdaging. Maar goed… zo te zien op de foto’s is het resultaat goed zichtbaar en kunnen we terugkijken op een hele mooie klus!

Huis met veranda

Verbouwing

Toen we deze opdracht kregen wilden ze graag onze inbreng. Na verschillende opties te hebben aangereikt konden we aan de slag. Een geweldig resultaat en een heel tevreden familie.

Nieuwbouw achterkant

Nieuwe woning

Een klus als voor een nieuwbouw project gingen wij niet uit de weg. Toen we deze opdracht kregen wisten we gewoon dat het geen kleine klus zou worden. De gehele voorbereiding en ook de juiste materialen hiervoor vinden zou een hele uitdaging worden. Door een goede communicatie met de toekomstige bewoners zijn er in de loop van het project aanpassingen gemaakt. De oplevering verliep voorspoedig en deze woning vinden we een mooie uitstraling van ons vakmanschap.