Verbouw

Aannemersbedrijf STAND voert verbouwingen uit aan alle type woningen in alle soorten en maten, vanaf het initiatief van de opdrachtgever tot en met de oplevering.

Wij bekijken samen met u of er een omgevingsvergunning noodzakelijk is. De regels hiervoor zijn de laatste jaren aangepast en gemakkelijke geworden. Wij kunnen werken met allerlei schetsontwerpen, bestektekeningen, en aanvragen kunnen in samenwerking met u worden uitgevoerd.

Omdat zoals bij nieuwbouw wij vanaf de beginfase met u  stap voor stap samenwerken, verloopt het bouwproces nauwkeurig, soepel en vooral efficiënt. Aannemersbedrijf STAND levert op die manier een totaalpakket waarbij het u aan niets ontbreekt.

Kortom wij zijn overal voor in te zetten. Kleinschalige verbouwingen zoals een carport, dakkapel, tuinmuur, badkamer, keuken, erker, aanbouw, vergroten van de woonkamer en grootschalige verbouwingen zoals een extra verdiepingen of nieuwe dakkap, alles kan. Heeft u zelf al tekeningen laten maken en een vergunning aangevraagd? Dan is het mogelijk vanaf deze fase in het bouwproces een offerte te laten maken. Het is mogelijk in overleg onze projecten te bezichtigen om op die manier een goede indruk te krijgen van de kwaliteit en service die Aannemersbedrijf STAND waarborgt.