Renovatie

Aannemersbedrijf STAND verzorgt ook renovaties aan alle type woningen. Of het nu gaat om tussenwoningen, Art Deco panden, woonboerderijen of jaren ‘€™30 woningen, wij zijn bekend met iedere bouwstijl.

Nadat u uw plannen hebt uitgewerkt worden deze door een gemotiveerd team van goed uitgeruste vaklieden gerealiseerd. Het maakt niet uit of het nu ornamenten plafonds, eiken spant constructies of interieurtimmerwerk betreft, wij hebben de vakmensen voor al deze werkzaamheden.

Bij monumentale panden en oude landhuizen zijn soms vernieuwingen nodig waarbij de oude stijl gehandhaafd moet worden. Het herstellen van oude constructies en het toepassen van nieuwe technieken is een combinatie die leidt tot een zeer goed resultaat. Er ontstaat namelijk een ‘nieuw’ pand dat voldoet aan alle moderne eisen, maar met de originele historische uitstraling, passend in de sfeer van de omgeving.

Wij kunnen uw project van A tot Z uitvoeren. Maar ook het uitvoeren van enkel constructieve ingrepen of afwerkingen aan de binnen- en buitenschil behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee bij het vinden van een passende oplossing.

Voor een goede renovatie is samenwerking tussen klant en aannemer noodzakelijk. Voor u als klant is de renovatie van uw pand iets bijzonders. Er moet dan ook in één keer volledig naar uw wensen gerenoveerd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Wij kunnen u daarbij veel uit handen nemen. Op die manier zijn we er iedere keer weer in geslaagd de overlast voor de klant tot een minimum te beperken. Zowel opdrachtgevers als gebruikers tonen zich over onze manier van werken steeds tevreden.