Nieuwbouw

We  kunnen van klein tot groot alles verzorgen. Zelfs een compleet nieuw huis zetten we neer. Aannemersbedrijf STAND realiseert nieuwbouw voor particulieren en ondernemers. Het bouwmanagement nemen wij u uit handen.

Vaak worden wij door onze opdrachtgevers al in de ontwerpfase betrokken bij een project zodat wij in dit stadium met onze ervaring en expertise van meerwaarde kunnen zijn in het ontwerp waarbij het financiële aspect niet uit het oog wordt verloren. Ook kan een opdrachtgever aangeven om onderdelen in eigen beheer uit te voeren of CASCO (=wind en waterdicht) te laten bouwen om kosten te besparen. In alle gevallen is aannemersbedrijf STAND tot uw beschikking en zorgt voor duidelijke afspraken. Met inzet van ons vakkundig netwerk van personeel kunnen wij alles in één hand uitvoeren. Dankzij een goede offerte komt u tijdens de bouw niet voor financiële verrassingen te staan.

Wij kunnen op voorhand u al adviseren en informeren omtrent de bouwkosten voordat u de definitieve keuze, om te gaan bouwen, heeft gemaakt. Wij kunnen u deze informatie verstrekken op basis van onze referentieprojecten en de jarenlange ervaring.

Wat daarvoor nodig is, is een goed gesprek. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.